Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@02:53:23 GMT

راهنمای خرید بسته اینترنت موبایل ایرانسل در سال ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۳۷۱۶

راهنمای خرید بسته اینترنت موبایل ایرانسل در سال ۱۴۰۱

فرارو- خرید بسته اینترنت ایرانسل پس از حذف بسته‌های محبوب ۱۰ گیگابایتی یک‌ماهه در فروردین ۱۴۰۱، به عملیاتی ناخوشایند تبدیل شده است. مشترکان ایرانسل پیش از این اتفاق، بابت هر گیگابایت اینترنت دو هزار و ۹۵۰ تومان هزینه پرداخت می‌کردند (بدون احتساب مالیات و ارزش افزوده)، اما حالا در حالت یک‌ماهه نهایتا بسته هفت گیگابایتی با قیمت ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان پیش رویشان است که باعث می‌شود هر گیگابایت برای آن‌ها دست‌کم به چهار هزار و ۳۰ تومان افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه اگر ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان بدهید و بسته یک‌ماهه هفت گیگابایتی بخرید، به‌احتمال زیاد قبل از پایان دوره اعتبار زمانی، حجم شما تمام می‌شود و ناچار می‌شوید دوباره ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان پرداخت کنید. دلیل نارضایتی مشترکان ایرانسل همین موارد است، اما چاره‌ای نیست، چون با توجه به موضع‌گیری رگولاتوری و وزارت ارتباطات مشترکان ایرانسل باید خودشان را با استراتژی‌های تازه خرید بسته اینترنت موبایل در سال ۱۴۰۱ هماهنگ کنند.

راهنمای خرید بسته یک‌ماهه اینترنت موبایل ایرانسل

به گزارش فرارو، بهترین بسته اینترنت یک‌ماهه ایرانسل در سال ۱۴۰۱، معادل هفت گیگابایت حجم و ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان قیمت خواهد داشت. در این حالت هر گیگابایت اینترنت همراه ایرانسل برای مشترکان دست‌کم چهار هزار و ۳۰ تومان تمام می‌شود. آن‌هایی که مصرف کمتری دارند یا مثلا ترجیح می‌دهند کمتر پول خرج کنند، می‌توانند بسته یک‌ماهه اینترنت ایرانسل با ظرفیت پنج گیگابایت را به‌قیمت ۲۳ هزار و ۶۰۰ تومان امتحان کنند. در این حالت ارزش هر گیگ اینترنت تا چهار هزار و ۷۲۰ تومان افزایش پیدا می‌کند.

خرید بسته اینترنت ایرانسل یک‌ماهه با حجم چهار گیگابایت در حال حاضر ۲۱ هزار و ۳۰۰ تومان تمام می‌شود. اگر بسته سه‌گیگابایتی سفارش دهید باید برای آن ۱۹ هزار تومان هزینه پرداخت کنید. قیمت بسته دو گیگابایتی اینترنت ایرانسل به ۱۴ هزار تومان و قیمت بسته یک گیگابایتی به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان می‌رسد. خریداران بسته‌های یک‌ماهه به این ترتیب احتمالا ناچار خواهند بود دوبار در ماه نسبت به انجام پروسه خرید یا تمدید اینترنت موبایل خود اقدام کنند.

مقایسه قیمت تمام‌شده بسته یک‌ماهه اینترنت ایرانسل حجم بسته اینترنت قیمت بسته بدون احتساب مالیات قیمت تمام شده هر گیگابایت هفت گیگابایت  ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان چهار هزار و ۳۰ تومان پنج گیگابایت ۲۳ هزار و ۶۰۰ تومان  چهار هزار و ۷۲۰ تومان چهار گیگابایت   ۲۱ هزار و ۳۰۰ تومان پنج‌هزار و ۳۲۵ تومان سه گیگابایت  ۱۹ هزار تومان شش‌هزار و ۳۳۳ تومان دو گیگابایت   ۱۴ هزار تومان هفت‌هزار تومان یک گیگابایت  ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان  ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان   راهنمای خرید بسته دو ماهه و چهار ماهه اینترنت موبایل ایرانسل

خرید بسته اینترنت بلندمدت یک‌ساله و شش‌ماهه دیگر در دسترس مشترکان اینترنت همراه ایرانسل قرار ندارد. در صورتی که مصرف شما در یک ماه بیشتر از هفت گیگابایت باشد می‌توانید نسبت به خرید بسته ۱۰ گیگابایت ۶۰ روزه یا ۱۵ گیگابایت ۱۲۰ روزه اقدام کرده و هر وقت حجم به اتمام رسید، نسبت به تمدید آن اقدام کنید. قیمت بسته ۱۰ گیگابایت ۶۰ روزه، ۳۶ هزار تومان است. یعنی هر گیگ آن به پای شما سه هزار و ۶۰۰ تومان تمام خواهد شد.

قیمت بسته ۱۵ گیگابایت ایرانسل با مدت اعتبار ۱۲۰ روزه (معادل چهار ماه) به ۶۲ هزار تومان می‌رسد. در این حالت خریداران بسته اینترنت ایرانسل بابت هر گیگابایت چهار هزار و ۱۳۵ تومان پرداخت می‌کنند. اگر مشترک کم‌مصرفی هستید، خرید بسته‌هایی با مدت اعتبار بیشتر از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر است. همچنین نگرانی کمتری بابت سوخت شدن حجم بسته‌ها خواهید داشت و می‌توانید بیت به بیت آن را سرفرصت استفاده کنید.

مقایسه قیمت تمام‌شده بسته دو‌ماهه و چهارماهه اینترنت ایرانسل حجم و اعتبار زمانی بسته اینترنت قیمت بسته بدون احتساب مالیات قیمت تمام شده هر گیگابایت ۱۰ گیگابایت دو ماهه ۳۶ هزار تومان سه‌هزار و ۶۰۰ تومان ۱۵ گیگابایت چهار ماهه ۶۲ هزار تومان چهارهزار و ۱۳۵ تومان   راهنمای خرید بسته ارزان اینترنت موبایل ایرانسل

خرید بسته اینترنت همراه ایرانسل می‌تواند ارزان‌تر تمام شود. به این شرط که آن‌ها را در مدل‌های ۱۵ روزه، هفت روزه، سه روزه و یک روزه سفارش دهید. فرض می‌کنیم یک کار فوری و اضطراری دارید و بسته یک‌روزه با حجم ۱.۵ گیگابایت یا ۲.۵ گیگابایت را مناسب می‌بینید، در این حالت باید به‌ترتیب هفت هزار و ۴۰۰ تومان و ۹ هزار و ۴۰۰ تومان پول پرداخت کنید. قیمت همین مقدار حجم در حالت سه‌روزه، به ۹ هزار تومان و ۱۱ هزار تومان می‌رسد.

خرید بسته هفت روزه، در حجم‌های ۱.۵ گیگابایت، ۲.۵ گیگابایت و پنج گیگابایت امکان‌پذیر است. برای خرید این بسته‌ها، باید به ترتیب ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان، ۱۳ هزار تومان و ۱۸ هزار تومان هزینه کرد. قیمت بسته پنج گیگابایتی ۱۵ روزه ایرانسل هم ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان است. اگر ۱۰ گیگابایت اینترنت در ماه برایتان کفایت می‌کند، می‌توانید این بسته را دو بار در ماه تمدید کنید. پیشنهاد بدی به‌نظر نمی‌رسد.

راهنمای خرید بسته‌های ارزان اینترنت ایرانسل اعتبار و حجم بسته  ۱.۵ گیگابایت ۲.۵ گیگابایت پنج گیگابایت یک‌روزه    هفت هزار و ۴۰۰ تومان ۹ هزار و ۴۰۰ تومان - سه‌روزه    ۹ هزار تومان ۱۱ هزار تومان - هفت‌روزه ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان ۱۳ هزار ۱۸ هزار تومان ۳۰ روزه ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: اینترنت موبایل ایرانسل گرانی اینترنت اینترنت موبایل ایرانسل راهنمای خرید بسته خرید بسته اینترنت اینترنت ایرانسل هزار و ۶۰۰ تومان هزار و ۵۰۰ تومان هزار و ۴۰۰ تومان قیمت تمام شده ماهه اینترنت پنج گیگابایت هفت گیگابایت بسته یک ماهه ۹ هزار تومان ۱۰ گیگابایت چهار هزار ۵ گیگابایت قیمت بسته ۱۰ هزار هزار و ۳۰ ۱۸ هزار بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی

معرفی انواع چیلر های تراکمی

چیلرهای تراکمی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند که عبارت اند از:

چیلرهای تراکمی هوا خنک (Air-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق هوا به طرف بیرونی فرستاده می‌شود. این نوع چیلرها مناسب برای محیط‌هایی هستند که به راحتی اجازه اتصال به یک منبع آبی ندارند.

چیلرهای تراکمی آب خنک (Water-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق یک سیستم آبی بیرونی (مانند یک منبع آب سرد) انتقال داده می‌شود. این نوع چیلرها عمدتاً برای مواردی استفاده می‌شوند که امکان دسترسی به منابع آبی فراهم است.

چیلرهای تراکمی از نظر کارایی، مصرف انرژی و عمر مفید، معمولاً بهتر از چیلرهای دیگر هستند و به طور گسترده در محیط‌های صنعتی، تجاری، و مسکونی استفاده می‌شوند.

در چیلر های تراکمی از چه کمپرسور هایی استفاده می شود؟ 

در چیلرهای تراکمی از انواع مختلفی از کمپرسورها استفاده می‌شود، اما چهار نوع اصلی کمپرسورهای مورد استفاده در این نوع سیستم‌ها کمپرسورهای پیستونی، کمپرسور های پیچی، کمپرسور اسکرال و کمپرسور اسکرو می باشند که عبارت اند از:

کمپرسورهای پیستونی

این نوع کمپرسورها از حرکت پیستون برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها معمولاً برای بارهای کم تا متوسط مناسب هستند و در سیستم‌های چیلر کوچک و متوسط استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای پیچی

این نوع کمپرسورها از یک یا چند پیچ برای ایجاد فشار و فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

لازم به ذکر است که انتخاب نوع کمپرسور به عواملی مانند اندازه و نوع سیستم چیلر، نیاز به سطح صوت، کارایی و هزینه‌ها بستگی دارد.

کمپرسورهای اسکرو

کمپرسورهای اسکرو تبرید از یک یا چند پیچ برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای اسکرال

در این نوع کمپرسور، دو پیچ (یکی ثابت و دیگری متحرک) به هم متصل می‌شوند و همزمان به حرکت می‌پردازند. این نوع کمپرسورها برای کاربردهای کوچک و متوسط، به ویژه در چیلرهای خانگی و تجاری کارآمد هستند.

طرز کار چیلر های تراکمی

در این سیستم، یک کمپرسور با استفاده از قدرت مکانیکی، گاز را فشرده می کند و حرارت آن را بالا می برد سپس، گاز فشرده شده به یک مبدل حرارتی انتقال داده می شود که به عنوان مبدل فشرده-مایع شناخته می شود.

در آخرمایع فشرده شده با تحریک حرارتی به صورت بخار تبخیر می شود و حرارت مورد نیاز برای تبخیر، از محیط اطراف جذب می شود سپس، بخار تولید شده به یک مبدل حرارتی منتقل می شود که به عنوان مبدل بخار-آب شناخته می شود.

در این مبدل بخار از آب خنک‌ شده عبور می‌کند و به آب یخ تبدیل می‌شود. آب یخ تولید شده در محفظه ذخیره می شود و برای خنک کردن هوا یا سایر برنامه های خنک کننده استفاده می شود.

سیستم چیلر تراکمی از چه اجزایی تشکیل شده است؟

چیلرهای تراکمی، مانند هر دستگاه تهویه مطبوع دیگر، از اجزای مختلفی تشکیل شده‌اند که هر یک وظیفه خاصی را انجام می‌دهند. در ادامه، اجزای اصلی یک چیلر تراکمی را بررسی می‌کنیم:

کمپرسور: این قسمت مسئول فشردن بخار تبخیری است که از تبخیرگر خارج می‌شود. کمپرسور فشار بخار را افزایش می‌دهد تا بتواند بخار را به مبدل حرارتی (کندانسور) ارسال کند. تبخیرگر: این قسمت مسئول تبدیل مایع ترکیبی به بخار است. در اینجا، گرما از محیط یا فرآیندی که باید خنک شود، جذب می‌شود و مایع به شکل بخار تبخیر می‌شود. کندانسور: این قسمت مسئول تبدیل بخار فشرده‌ شده به مایع است. در اینجا، گرمای بخار تخلیه می‌شود و بخار به شکل مایع (معمولاً آب خنک) تبدیل می‌شود. مبدل حرارتی: این قسمت‌ها برای انتقال حرارت بین مایع ترکیبی و محیط خارجی (هوا یا آب سرد) استفاده می‌شوند. این مبادل حرارتی‌ها در تبخیرگر و کندانسور وجود دارند. سیستم کنترل: این سیستم مسئول کنترل و نظارت بر عملکرد اجزای چیلر است. این شامل سنسورها، کنترلرها و دستگاه‌های الکترونیکی است که وظیفه کنترل دما، فشار و سایر پارامترهای مربوطه را دارند. کاربرد های چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی به دلیل داشتن قابلیت‌های خاص، برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شوند. در زیر به برخی از کاربردهای چیلرهای تراکمی اشاره می‌کنیم:

سیستم تهویه مطبوع صنایع غذایی بسته‌بندی صنایع پالایشگاهی تجهیزات الکترونیکی سیستم‌های انتقال حرارت صنایع نیروگاهی

مشخصات فنی چیلرهای تراکمی

مشخصات فنی این دستگاه می‌تواند بسیار متنوع باشد و به عوامل مختلفی از جمله اندازه، ظرفیت خنک کنندگی، کارایی، ویژگی‌های فنی، و سیستم کنترل بستگی دارد. در ادامه، مشخصات فنی مهمی که ممکن است در چیلرهای تراکمی مشاهده شود را بررسی می‌کنیم:

ظرفیت خنک کنندگی

این مشخصه نشان ‌دهنده حجم حرارتی است که یک چیلر می ‌تواند از محیط یا فرآیندی که قرار است خنک شود، جذب کند. این به طور معمول به واحد تاکنس بر ساعت یا به واحد کیلووات بیان می‌شود.

مصرف برق

توان مصرفی چیلر در حین عملکرد را مشخص می کند.

دمای خروجی

این مشخصه نشان‌ دهنده دمای خنک شده خروجی از چیلر است و واحد آن درجه سانتیگراد است.

فشار کاری

این مشخصه در مورد فشار فعالیت چیلر است و با واحد بار، پاسکال اندازه گیری می شود.

سیستم کنترل

این شامل ویژگی‌های مربوط به کنترل دما، رطوبت، و دیگر پارامترهای فرآیندی است که ممکن است در چیلرها برای بهبود عملکرد و کنترل دقیق تر مورد استفاده قرار گیرد.

طول عمر سیستم تهویه تراکمی
طول عمر چیلرهای تراکمی معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ سال است اما این زمان می‌تواند با توجه به شرایط نصب و استفاده، کیفیت و برند تجهیزات، نگهداری و تعمیرات دوره‌ای و دقیق، محیط استفاده و تنظیمات بهینه، متفاوت باشد.

سخن آخر

در نهایت، چیلرهای تراکمی نقش بسیار مهمی در صنعت تهویه مطبوع و سیستم‌های تبرید دارند. با ارائه قابلیت خنک کنندگی بالا، کارایی مناسب و قابلیت اطمینان، این دستگاه‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای خنک کردن محیط‌های مسکونی، تجاری و صنعتی به کار می‌روند.

با توجه به اهمیت و گستردگی استفاده از چیلرهای تراکمی در صنعت، انتخاب نوع مناسب این محصول به پارامترهای مختلفی وابسته است و بهتر است که پیش از هر اقدامی در زمینه خرید و انتخاب با مشاورانی مجربی ارتباط داشته باشید. روتوپارس یکی از بهترین انتخاب ها در این زمینه می باشد.

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • گروگانگیری ۳۰ روزه برای اخاذی ۱۰ میلیاردی | راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران